mandag 28. februar 2011

Kanskje ikke helt etter reglementet?

Jeg har altså sett på nett-tv på jobb i dag og heiet Marit Bjørgen fram fra arbeidspulten min. DET er ikke hva en lærer vanligvis kan gjøre, nei! Som oftest er det knapt nok tid til å gå på do mellom slaga! Men uka før ferien jobba jeg så det skvatt for å detaljplanlegge alle undervisningstimene mine for uke 9 så jeg behøvde strengt tatt ikke gjøre noe, rektor skulle ikke ha noen møter med oss etter 12 i dag og de andre lærerne lengtet etter å sitte hver med sitt. Gjett om ikke jeg var snar med å ta fram " Mine nødvendigheter" i sådanne VM-tider, så her er dagens lapp påbegynt til tross for at jeg ikke har ferie lenger:

Jeg lå litt i etterkant av min egen VM strikke-plan, men her er bildet av gårsdagens lapp , tatt i hui og hast i morges før jobb. Ikke god kvalitet, men dog..

1 par av 3

Ble ferdig med det første paret i helgen. De er strikket i gjessdal Baby Merino. Brukte nesten 1 nøste av hver farge. Oppskriften har jeg kjøpt på nett. De heter Kristins Løytnanshjerter.
Ble veldig fornøyd.   
                                     

Likte veldig godt mønsteret på innsiden  også.


Neste par blir nokk ferdig utover dagen i dag.

Kombinert og klasisk...Gleder meg kjempe til dagens renn! Her er en liten titt med elendig kamera igjen..
Ikke strikket i helga. Ble hyttetur og ski-gåing istede. (grusomt langt i grusomt iseste spor)

Oppvarming til min 5 mil

Nå syns jeg at jeg har kommet godt i gang med jakka. Er glad jeg har frem til 13 mars for å få den ferdig for jeg er redd melkesyra kommer å tar meg når det gjelder monteringen/fullføringen av 5 mila :)