lørdag 12. mars 2011

Endelig ferdig..

Ja, endelig ferdig med strikkingen og så fikk jeg endelig tatt bilde så tømme kamera og så nå har jeg endelig fått tid til og blogge det også..
Så ble lua i rødt hvit og blått ferdig..
Så jeg kom jo i mål om mandag men ting tar tid..
Synd VM er over...
Tenk alle medaljer som er kommet til Norge..

Mitt mål

var å strikke opp nøster av Noro Kureyon jeg hadde i skapet tiltenkt teppet Lizard Ridge. Det var raskt og jeg bestilte resten av nøstene jeg trengte slik at jeg skulle ha alle 24 rutene til teppet innen fristen. Altså oppdaterte jeg målet mitt. Jeg hadde 16 lapper liggende fra før, så hele prosjektet er ikke nytt, men jeg tolket VM strikken til at jeg kunne anse hver lapp som nytt strikkeprosjekt. Det er forøvrig helt greit om ikke alle var enige i det. Jeg har strikket opp 8 lapper og for meg hjalp det motivasjonen at jeg var en del av en gjeng strikkedamer under VM. Nå er alle tråder festet og jeg kan begynne å montere. I midlertid tok jeg en lapp og la i vaskemaskinen i morges for å se hvordan garnet vil , for det første; tåle det og for det andre; mykne. Det siste håpet jeg for det er litt hardt synes jeg. Jeg vasket det på kaldt og stilte inn på laveste sentrifugering; 400 omdreininger. Det ble mykt og godt og endret seg ikke ellers. Monteringen blir ikke ferdig i løpet av søndagen, for jeg må bestille mer garn til kanten rundt også. Likevel er jeg fornøyd med mitt eget mål. Takk for meg og takk for følget. Moro å følge alle dere andre med mange vakre arbeider! Har noen interesse av å se teppet ferdig får de heller følge med i min egen blogg.

BLOGG fristen

Er Mandag ved midnatt :o)) Altså 14 mars 00.00 FØR dette må prosjekter være blogget for vurdering av pallen :) Må si det er MASSE flott som er laget - imponert!!!! Tusent akk til alle som er med og håper dere blir med ved neste mesterskap også!!! Klemmmm Fjellrosa