fredag 11. mars 2011

Kommer jeg i mål i tide?

Vel, det er ihvertfall en liiiiten mulighet for at jeg kan nå målstreken innen fristen går ut. Bare noen få omganger igjen å strikke på siste rekke, før jeg kan begynne sammensyingen. Jeg har strikket for harde livet i alle ledige stunder, og trodde egentlig jeg skulle ha kommet lenger nå.

Etter sammensying skal det strikkes kant rundt, har ingen aning om hvor lang tid det kommer til å ta. Satser på at jeg ikke går på en smell.
Nå er det helg og jobbfri, så her skal det strikkes og sys!

Hameno er i MÅL!!

Da er mitt siste prosjekt ferdig, og jeg takker for en flott utfordring. Jeg har hatt det kjempegøy, og gleder meg til flere. Tusen takk fjellrosa for at du gjør dette.

Da er første julegave ferdig, ett par sjøvotter


Ha en flott helg alle sammen

Kjenner melkesyra..

Tviler på om jeg kommer i mål.. vel, i mål kommer jeg vel, men ikke kjapt nok.
Jeg er jo så opptimistisk at jeg tenkte at litt hekling inni mellom ikke kunne skade. Jaja, har heklet lue og Elg. Så nå strikker jeg som bare F.. Men har besøk til mandag, å tiden er knapp.. Wish me luck!

Håper jeg nærmer meg slutten........

Dere er så flinke og har laget så mye fint !!!
Det er en fryd å se på !!!!
Jeg fikk et hardt tilbakeslag da jeg måtte ta opp igjen hele
raglandsfellingen min :(
Men jeg er på sporet igjen og tror jeg nærmer meg
mål sakte men sikkert.
Har noen problematiske fingre som ikke er så
glad i tynne pinner akkurat nå, men jeg krangler meg
videre !!! Skal jo bli ferdig snart !
Shitty bilde, men det får gjøre susen enn så lenge, hehehe.
Forhåpenglig har jeg et bedre bilde etter helgen :)

Ferdig med genseren!

Jeg synes den ble fin. Var litt nervøs for ikke å bli ferdig, for her har vi hatt forkjølelse med høy feber de siste dagene. Men jeg rakk det :) Tror jeg venter en liten stund før jeg begynner med buksen jeg har tenkt å strikke til. Er litt lei av ribbestrikk akkurat nå. Så da er det bare å vente på barnehagestart til høsten. Den er nok litt stor da også, men bedre med for stor enn for liten :)

Nu likner det jo en jakke


Nu har armene kommet på pinnene sammens med bolen og det likner en jakke. Nu er det full fart med raglanfellingene. Fordelen med raglanfelling er jo at det blir færre og færre masker.
Bildet er tatt før torsdagskveldstrikkingen, så jeg er kommet litt lengre enn på bildet. Hååååper bare jeg klarer bli ferdig til søndag. Er litt usikker på når fristen for blogging er så det må jeg vel sjekke opp.
Hørte rykter om at det er skiskytterstafett idag, så det fikk jeg litt lyst å prøve få med meg. Er jo hjemme med begge barna idag da, ..... og mannen er hjemme med litt feber og uggen form. Må sjekke tv-programmet og finne ut når det begynner. Vi går for norsk seier.
Heia Norge!!! :)