tirsdag 1. mars 2011

Flettelue og en god plan

Enkel flettelue

Flettelua ble ferdig i tide til å bli med på vinterferie, datteren er fotograf. Her er oppskriften. Jeg har en god plan for de siste to nøstene mine av Andes. Liten framdrift på Fanatrøya og lua i Wolmeise, men det er jo ennå noen dager igjen...

solsikkes ribbestrikkOmsider har jeg kommet så lang at armene kan hektes på.
Litt spent på hvordan dette blir,
ettersom jeg skal prøve å kombinere dette med rundfelling.
Har iallefall fått maskeantallet til å stemme,
så da er det vel bare å håpe på bra resultat.
Hvis ikke er jeg innmari god på å rekke opp.


Det går fremover, men er lei av ribbestrikk nå!

Den ser enormt stor ut, så jeg er ikke sikker på om Olav kan bruke den til vinteren. Er størrelse 2-4 år og han blir jo 1 år i sommer. Men da har jeg jo en god unnskyldning for å strikke noe annet :) Tror jeg venter en stund før jeg begynner på buksa som skal høre til, for ribbestrikk er ikke spesielt morsomt. Er første gang jeg strikker en genser der ermene strikkes rett ut fra bolen. Slipper i hvert fall montering! Halvannen erm + halsen igjen, så jeg tror jeg skal rekke det før vm er slutt :)

Votter

Så var 1 par votter til ferdig. Mønsteret kommer fra Drops.

Vm-glattstrikk:-))))


Nå har jeg bare litt igjen på bolen, og det er jeg veldig glad for:-) Dette har vært langdrygt, for selv om det ikke har gått så mange dagene, så har jeg virkelig hengt i:-)

Om jeg er fornøyd? Ja, det kan jeg skrive under på. Både i størrelse og i garnvalg. Har ennå ikke brukt 300 gram av garnet, og da sier det seg selv at den blir lett å ha på. Og den er bare helt supermyk og god:-)

Vel, jeg får strikke videre!

Lykke til videre, damer:-)

Endelig en oppdatering fra LivM
Da er begge parene med pulsvanter ferdig. Gjenstår bare å blokke dem. Så har jeg fått strikket en del mer på sjalet også.