torsdag 24. februar 2011

Fyrtårnet legger på segDet går unna sånn passe fort. Min kjære vil helst ikke ha sokkene så høye, så jeg modifiserer en tanke her og der. Egentlig ganske bra, -jeg har fått så vondt i underarm/albu-bøyen, så jo raskere dette går unna jo bedre! :lol:

Ikke å glemme: HURRA for Marit og Petter i dag! Kjempegøy :D

Første UPDATE ;))

Har jammen ikkje blitt mye strikking i dag gitt!
Diverse uforusette hendelser, men koser eg
meg iallefall! Har kommet ca 14 cm og DA er
det BARE 55 igjen til deling JUHUUUU!!!!KOSER meg GLUGG ihjel og GLEDER
meg til å bruke kjolen!!KOS dere alle sammen videre!!
Go`klem fra Vibbedille ;))
Forresten, om eg må legge på koden på ALLE bildene?

Bare måtte legge inn denne...


som lykke maskot! Heia oss!

Ett stykke på vei !

Er da kommet ett stykke på vei og bare resten igjen:))
Hei og hå :))

Fremgang...

Etter en utrolig spennende sprint, med både gull & sølv, er jeg nå klar for mønstret. Har såvidt startet, og det går treeegt!

Elendig bilde, som vanlig.. men det er alt jeg kan klare i disse kameraløse tider.
Som dere ser har jeg valgt vanlig vrangbord istede for den kanten med strikk. Tror nemlig ikke min far er så begeistret for den originale versjonen.

Fremgang

Idag har jeg blitt ferdig med to luer. Egentlig skulle jeg strikke hals, som jeg avbildet sammen med Alpaca-garnet, men jeg hadde bare noen forferdelige trege pinner i str 10 som var et mareritt å strikke med, så dermed ble det disse:


Her er fremgangen på den vårlige kjolegenseren. Håper de to nøstene jeg har bestilt for å komme videre på denne, kommer i posten imorgen.
I mellomtiden fortsetter jeg på Still light som jeg allerede hadde begynt på når VM-strikk begynte.

Heia oss!! Gleder meg til fortsettelsen

Heia Norge... - ski og strikk er gøy !Da har både Vm på ski og VM strikk kommet godt i gang... :)

Heia, heia ! 

Jeg har ikke kommet så langt på Olive enda, men jeg koser meg med strikkingen og øynene er vel mer på TV'en enn på strikket akkurat nå... ;)

Jeg koser meg videre... - og ønsker alle lykke til !

Nå braker det løs!

Kun sekunder til TV-sendingene begynner!

Dette er ikke akkurat tanketom TV-strikk dette, i hvert fall ikke i starten eller på slutten. Det er fire diagrammer å holde orden på, i tillegg til nupper og flettinger. Faktisk er det stadig bruk for to flettepinner samtidig, én foran arbeidet og én bak. Er redd jeg kommer til å bruke deler av VM til å lete etter flettepinner mellom sofaputene.

Her er det store nøstet og det bittelille sjalet.

Klar, ferdig, gå!!

Gurimalla så mye fint det skal strikkes under VM!! Og for noen resere dere er om dere blir ferdig med alt dette!


Jeg har også endelig funnet ut hva som skal bli min VM-strikk! Jeg har vel aldri strikket noe annet enn luer, votter, sjal og sokker, så dette blir litt skummelt... Jeg skal strikke denne, i Bris fra Gjestal, og om det blir garn til overs satser jeg på et par små sokker eller tøfler i tillegg.

Jeg hopper i det, og satser på å lande med stil.


Lykke til alle sammen!

1.dag: 1. lapp


LIZARD RIDGE : Første lapp i VM strikk ble ferdig i går kveld. ventet på dagslyset i dag før jeg tok bilde og har startet såvidt på lapp nr. 2. Hva hele teppet angår, så har jeg 17 lapper nå, tre nøster å strikke opp, bestilt 3 til. Med frakt blir det over 80 kr. nøstet, så jeg bestiller litt nå og litt da.
Jeg kommer til å bli veldig fornøyd tror jeg, men garnet egner seg nok best til nettopp teppe, for et plagg ville gjort meg frustrert: Garnet er litt hardt å strikke med, inneholder små spor av "kvist og kvast" innimellom, og er svært ujevnt spunnet. Nøstet jeg strikket siste lapp av hadde flere steder hvor det var så og si uspunnet:

Ha en god dag alle sam-strikkere og selv skal jeg hente moren min før sprinten, for jeg må ha noen å gaule og hyle med når det er spennende!! :-D