mandag 14. mars 2011

Figgapia nådde mål

Da kom jeg i mål, jeg også liksom.... Min første fullført mesterskapsstrikk.

Ja, hva skal jeg si. Må si det har vært en prestasjon fra min side. Fullført et plagg, selv om det var et babyplagg, på så kort tid. Og med tanke på at det er to små her i huset som forlanger sitt i tide og (u)tide.
Men nu skal det sies at begge to legger seg for å sove når de er lagt, både ho på tre år (om to dager) og han på seks måneder (om to dager). Så de dagene jeg har hatt strikkelyst og har maktet det, så har pinnene gått radig unna på kveldstid.
Det har vært litt strikk på dagen også faktisk.

Jeg fikk til slutt idag sydd i knapper, jeg bestemte meg likevel for de blå knappene jeg hadde funnet frem og jeg synes det passet fint med det blå i det brune.

Det er altså flette på begge armene, det sees dessverre litt dårlig. Mønsteret er BabyDrops nr 18-4 og jeg har, som i mønsteret, brukt Drops Merino Extra Fine. Jeg er super fornøyd med garnet, det er mykt og deilig. Eneste ulempen må jeg vel si er at det er et seks-tråders garn, så det hender man splitter garnet under strikking.

Det er ikke et gram garn igjen av de fire nøstene jeg hadde som kunne brukes, eller ..... det er en bit på 32 cm og en bit på 28 cm, men det trur jeg vi kaller "har brukt opp garnet!"

Tusen takk til Fjellrosa som kjører slikt mesterskapsstrikk og passer på oss alle sammen. Nu når jeg har fullført en gang, kanskje jeg klarer det neste gang også. Mersmak har det iallefall gitt meg.

Rykket på oppløpet!

Hah.. dere trodde dere var kvitt meg laaangt bak i der, men jeg lå bare der å slappet av litt.. koset meg liksom.. å samlet krefter. Hva er det man sier; "Barneskirenn" hehehe
Rykket på Northugvis på oppløpet..da villdyret våknet:)))

Bildene yter ikke genseren rettferdighet,- men det kan jeg ikke gjøre noe med.
Håper dere ser at passorde står på det ene bildet.
Er veldig fornøyd med genseren, men kommer ikke til å lage en til meg, som var planen.. NEVER!!
Det har vært kjempe gøy å mekke i lag. Å det kan jeg si med handa på hjerte,- denne hadde aldri blitt ferdig uten denne samstrikken. Takk for laget!